Duffelsong for kids

Zaterdag 6 maart vond de vierde editie van Duffelsong for kids plaats in het Gildenhuis. Dit wordt georganiseerd door Akabe Duffel (scoutsgroep voor kinderen met een handicap) en vzw Klim Op (vzw ten dienste van kinderen met een handicap). Ze slaan de handen in elkaar om samen een spetterende namiddag te organiseren voor kinderen met of zonder handicap, zegt Bart Iliaens, voorzitter van vzw Klim Op.
Vanaf 14.00u laten de deelnemende kinderen hun kunnen zien op het podium en dit onder het toeziend oog van een echte vakjury, bestaande uit Patrik Van Herck, Lili Stevens, Mark Peeters en Annelies Frans. De presentator van dienst was Vincent Banic.
De inschrijvingen voor dit evenement liepen als een trein, zegt Inge Van Camp van Akabe Duffel. Er waren een kleine 70 deelnemende kinderen, die zorgden voor maar liefst 19 verschillende acts. Dit is een nieuw record. Duffel was hierbij niet de enige Akabe groep. Ook Akabe Bonheiden was van de partij. Het is leuk te zien dat Akabe Duffel nog altijd op volle toeren draait, besluit Bart Iliaens.
De kinderen beleefden vandaag de tijd van hun leven.

Meer foto's...