Benefietweekend 'Duffel 4 Jasper' brengt 64.000 euro op

Vrijdagavond werd door Bart Iliaens in aanwezigheid van tientallen vrijwilligers bekend gemaakt wat de opbrengst was van het benefietweekend 'Duffel 4 Jasper'.

"Tijdens dit weekend zijn er ongeveer 4500-5000 mensen langsgeweest en hebben er 100-150 vrijwilligers meegewerkt", vertelt Bart Iliaens van vzw Klim Op. "Met sponsoring en giften alleen, kregen we al 26.500 euro binnen. We hoopten om dit bedrag met het weekend te kunnen verdubbelen", gaat Bart verder. "Met een opbrengst van 11.000 euro van de fuif en het café Gildenhuis, 24.000 euro van het weekend met alle activiteiten en een voorlopige opbrengst van 2500 euro van de verkopen op E-bay, maakt dit een totaalbedrag maar liefst 64.000 euro!", besluit Bart.

Dit bedrag komt op een spaarrekening van vzw Klim Op en zal gebruikt worden om grote kosten te dekken. Zo moet er een rolstoel en een elektrische rolstoel aangekocht worden, een aangepast bed en matras, plafondlift en nog veel meer. De totale kosten zullen veel hoger liggen, maar op die manier kan men toch al een stuk recupereren.

Leo Bergmans, de vader van Jasper, sprak na dit heuglijk nieuws nog zijn dank uit aan iedereen die meegewerkt had om dit fantastisch weekend te verwezelijken. Hierna volgde een receptie terwijl er een filmpje speelde dat Jasper zelf in elkaar had gestoken met filmfragmenten van tijdens het benefietweekend. De overgebleven prijzen van het benefietweekend werden onder de aanwezigen verloot.

Meer foto's...