Nieuws detail

< Oxfam boekenverkoop
02.10.2011 22:16 Age: 13 yrs
By: Bart Aerts

Open Bedrijvendag


  

Met het prachtige weer, sprongen zondag duizenden mensen uit Duffel en omgeving op de fiets voor een bezoekje aan Eria en Reynaers Aluminium. Deze ondernemingen stelden vandaag hun deuren open voor het grote publiek naar aanleiding van Open Bedrijvendag.

Eria is een bedrijf dat al enkele jaren actief is rond kunstharsvloeren.  Hun vloertoepassingen zijn zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven.  Op deze dag stonden er enkele demo-opstellingen klaar, zodat de bezoekers zich een beeld konden vormen van hoe het proces rond het maken van zo'n vloer in zijn werk gaat.  Ook kon je via een stellingconstructie naar boven, waar je de zonnepanelen op het dak kon bekijken.  Daar had je tevens een mooi uitzicht over de KMO-zone.

Reynaers Aluminium is een Europese leverancier van innovatieve en duurzame aluminiumoplossingen, met hoofdzetel in Duffel.  Zij bieden aluminium systemen aan voor ramen, deuren, maar ook serre's en veranda's.
Zondag kregen de bezoekers een rondleiding door 64.000m² magazijnen en kantoren en kregen zij een beeld van de nieuwste energie-efficiënte aluminium systemen, onderdelen en productiemethodes.

  

Meer foto's...