Nieuws detail

< Plechtige opening van het Fort van Duffel op woensdag 30 april 2014
29.04.2014 10:04 Age: 10 yrs
By: Frank Maes duffel

Brakrock Ecofest: van niche tot niet te missen

Duffel - Op zaterdag 2 augustus 2014 organiseert Effenaf vzw een nieuwe editie van het ‘rock and roll’-festival Brakrock Ecofest. Het festival vindt plaats in het park aan de kasteelruïne Ter Elst in Duffel.


elHet verhaal blijft onveranderd, doch veelbelovend: ‘rock and roll’-muziek, een Longboard Push Race en dit alles met een ecologisch accent. Het festival kenmerkt zich door een sterke beleving omwille van de originele insteek, unieke locatie en een kwalitatieve line-up verdeeld over twee podia.

Rock and roll olie

De bezoeker kan zich verwachten aan een zeer afwisselende en internationaal getinte line-up, incluis lokaal talent. Het festival weet met ‘The Wolfbanes’ alvast een band te strikken die altijd ‘vonken’ geeft in Duffel en omgeving.  Andere grote namen, zoals de punkrock ‘superband’ Implants, Useless ID en Mark Foggo, kan je eveneens verwachten op onze podia.  Hou de website zeker in de gaten, want er wordt gauw een nieuwe ‘headliner’ bekend gemaakt.

Natuurlijk vooruit

Het festival kenmerkt zich door het aanbieden van biologische drank en voeding. Het winnen van de Groenevent Award 2013, uitgereikt door Ovam, geeft ons dan ook enorm veel voldoening. “We zijn overtuigd dat we op dit pad verder moeten blijven skaten”, geeft mede-organisator Lieselot Verwulst nog mee.  Verder vindt er een nieuwe editie plaats van de ‘Longboard Push Race’:  een langeafstandsrace met een longboard, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Toegankelijk

Tickets zullen zowel online als in voorverkooppunten te verkrijgen zijn, aan de prijs van 12 euro.  Aan de kassa bedraagt een ticket 16 euro.  Alle info vindt u op www.brakrock.be en op de sociale media.

 

-FMD-