Nieuws detail

< Viering Culturele verenigingen
10.01.2015 23:25 Age: 9 yrs

Uitreiking Duffelse sporttrofee 2014


Van links naar rechts:voorzitter sportraad Jan Verhavert, Bram Van Herck (verontschuldigd), Inge Hugaerts, Ann De Brabandere, Robin Muys, Tim Van de Velde, schepen van sport Sofie Joosen, voorzitter Lapwings.

Op zaterdagavond 10 januari 2015 vond in de sportzaal van het G.T.I.D. de uitreiking van de Duffelse sporttrofee 2014 plaats.

De HamFare, een gelegenheidsgezelschap van harmonie en fanfare, bracht een originele muzikale toets tijdens het optreden van Turnkring Oefening Geeft Kracht aan de rekstok en de brug.
Winnaars van de sporttrofee 2014 waren:

jeugd: Tim Van de Velde
Kon. Atletiekclub Duffel. Belgisch kampioen veldlopen. Cadetten heren '00. Belgisch kampioen en vestigde een nieuw Belgisch record op de 1.500m. steeple cadetten heren.

dames: Ine Hugaerts
Kon. Atletiekclub Duffel. Belgisch kampioen indoor en outdoor 400m. junior dames.

heren: Bram Van Herck
Judoteam Duffel. Bram is Belgisch kampioen Masters, voor het 2de jaar op rij. Bram won al zijn matchen met ippon.

G-sport: Robin Muys
Atletiek AC Duffel. 4de plaats op de G-Veldloop Duffel. 2de plaats op de duo zwemloop in Bergen op Zoom. 4de plaats op de G-Veldloop in Ekeren en 7de plaats op de G-Veldloop in Herentals.

clubs: Lapwings Duffel
2de plaats in de beker van België inline hockey.

De Duffelcoat trofee, voor een bijzondere prestatie, ging naar Ann De Brabandere (7de DAN Judo)

Na de uitreiking van de trofeeën gaf karate club Daruma een demonstratie en werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

FMD