Berichten op Duffel in Beeld

Indien je nieuws hebt of als je vereniging iets wil aankondigen kan dat steeds via mail: redactie@remove-this.duffelinbeeld.be.  De berichten dienen aangeleverd te worden rechtstreeks in de e-mail of in een 'word'-bestand.  Affiches en flyers kunnen doorgestuurd worden als jpg of pdf.  De berichten kunnen eventueel een logo bevatten van de vereniging.  De redactie neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de berichten.  Wij nemen aan dat de verzender van het bericht dit doet in naam van de vereniging.

 

De redactie

Bart Aerts (Fotografie / Journalistiek / Website)
Frank Maes (Webmaster) 

 

Legaal

Foto's op Duffel in Beeld zijn gemaakt door de redactieleden tenzij anders vermeld. Toch streven wij ernaar hoofdzakelijk "eigen" foto's op de site te plaatsen.
De foto's op Duffel in Beeld zijn eigendom van de fotograaf, geen enkel beeld mag zonder toestemming op geen enkele manier gebruikt worden.

 

Beslissing wat we publiceren

We geven iedereen de mogelijkheid om via deze website hun boodschap openbaar te maken, doch de redactie heeft altijd het eindbeslissingsrecht wat op de site gepubliceerd wordt. Persteksten die we publiceren zijn ongewijzigd en de verantwoordelijkheid van de inzender/vereniging die ze ons bezorgd heeft.